Алфа 156 1.9жтд...имам проблем с спирачките...когато натискам продължително педала той пропада надолу и колата спира малко по мудно...ако го натисна резко колата кове веднага...при плавното натискане накрая ако го натисна резко почва да треска абс...но това не се случва всеки път...колата е 99г 105к.с.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Педалът на спирачките пропада
Collapse
X
-
Погледни си течността в казанчето...Ако всичко е наред, най-вероятно имаш въздух в системата. Ако пък имаш загуба на течност, то значи че имаш пропуск някъде....спукан маркуч, прецакана връзка и т.н.
mod editedLast edited by tonov; d.m.y г., 23:22.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
Първоначално публикувано от boosy Покажи съобщениеБлагодаря....всичките маркучета са сменени и нивото е точно в нормата...затова се навеждам на мисълта че е спирачната помпа !?!156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМи то друго май не остава.
Един съвет и от мен. На изгасена кола напомпай педала на спирачките до пълното му втвърдяване и след това пробвай да го натиснеш. Ако има ход, значи помпата ти е аут. Имах подобен проблем на служебната кола.
mod editedLast edited by tonov; d.m.y г., 23:22.
Comment
-
Колеги, форумът има вграден кирилизатор! Това че нямате кирилица на компа не е оправдание за постове на шльокавица!. Проблеми има при ползване на някои браузъри (неясно защо кирилизаторът там не се явява) и при някои мобилни версии. С ИЕ няма проблеми166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Здравей Колега,
Аз имам абослютно същия проблем.
Даже цяла тема съм пуснал - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72752
Прочети я, ако нещо ти помогне.
Според мен проблема може да се получи от ръбове по дисковете и некачаствени накладки. Аз не съм сменял спирачна помпа или вакуум помпа. На мене ми се налагаше да сменям накладки и ги смених. След смяната ми се получи така.
Но накладките, които ми сложи LISAN са смотани - Woking. Явно целта му беше да ми вземе парите само. Иначе имам ръбове по дисковете, които ще си сменя скоро.
Пиши ако си разрешил проблемаAlfa Romeo 147 1,9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от boosy Покажи съобщениеАлфа 156 1.9жтд...имам проблем с спирачките...когато натискам продължително педала той пропада надолу и колата спира малко по мудно...ако го натисна резко колата кове веднага...при плавното натискане накрая ако го натисна резко почва да треска абс...но това не се случва всеки път...колата е 99г 105к.с.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment